Kreativ konst - konst med mening

Konst med mening vill inspirera dig att bli den du är. Allt inom den kreativa konsten har ett syfte och en mening. Den vill få dig att minnas och att känna hoppfullhet, tillit och trygghet inom dig själv. 

Den kreativa konsten är skapad och framtagen av mig och kan vara handmålade muggar, smycken i silver och silvertråd eller posters med meningsfulla budskap eller bilder. Det han också vara tavlor i akvarell, akryl eller kol, eller tavlor handmålade på canvas eller kakelplattor. Jag har även skapat kollage varav vissa finns upptryckta som posters och vykort. Här hittar du även textboken Maskrosbarn - att växa genom motgång och utställningen Skuggbilder och Maskrosbarn. Läs mer om dessa nedan. 

Vill du också inspireras av den kreativa konsten och hitta din mening? Om du vill boosta dig själv eller någon annan, tveka inte att höra av dig.  Den kreativa konsten finns fysiskt i källaren på den gamla lanthandeln i Hammar och öppnar även som butik då och då. Håll utkik i nyheter för mer information! 

Med kärlek
Ann-Charlotte Svensson
Den kreativa konsten finns även på  Facebook och Instagram.

kontaktjpg


Maskrosbarn - Att växa genom motgång

Alla har väl förundrats över den växtkraft som en maskros kan uppvisa när den tränger upp genom asfalten. På samma sätt är det med barn som växer upp genom motgång.

Jag vill uppmuntra människor och hjälpa dem att växa. Min förhoppning är att boken ska vara till hjälp för andra som är i samma situation som jag själv varit. Boken Maskrosbarn innehåller 40 tänkvärda och peppande texter. Texterna finns även tillgängliga som posters. 

maskNY_240_231jpg

bestalljpg


Skuggbilder och Maskrosbarn

Texterna i Maskrosbarn finns även som en del av utställningen Skuggbilder och Maskrosbarn. I projektet förenar jag den kreativa konsten med personlig utveckling. Utställningen består av svartvita akvareller och texterna Maskrosbarn.  Skuggbilderna i akvarell kan spegla det mörka i livet inom och utanför oss själva, medan texterna kan ses som den kraft som återvänder när vi bejakar oss själva. De har som syfte att ligga som grund för samtal och ge stöd för att studera sig själv och sitt eget växande.

Utställningen kan hyras i sin helhet, eller tillsammans med Ann-Charlotte som föreläser och/eller har gruppsamtal i samband med utställningen. Vi lägger upp pris och innehåll utifrån era behov och önskemål. Dessa verk kan användas som verktyg för samtal och föreläsning om hälsa och ohälsa både hos unga och vuxna.

Vill du att jag kommer och pratar om boken Maskrosbarn och/eller visar utställningen, är du välkommen att höra av dig!

bokajpg


 
prev next