NYHETER

Välkommen hit! Vad roligt att just du tittar in. Under Nyheter försöker jag uppdatera så ofta jag kan och hinner. Vill du ta del av det allra nyaste inom kreativ konst - konst med mening, föreslår jag att du gillar Gunvor by Heart på Facebook och Instagram.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta mig genom att klicka här.


Handmålad mugg


mugg-gunvorbyheartjpg
Handmålad mugg med egen text. Alla muggar är helt unika i sitt slag. Peppa dig själv varje dag med denna mugg som har texterna: "Jag är mig själv"  "Jag tror att allt är möjligt" och  "Jag tror att det finns en lösning." Kostnad: 149:- styck. 

Mina texter håller på att bearbetas och hitta nya former. Det här är en del av den utvecklingen. Alla texter är egenproducerade av Ann-Charlotte Svensson. Om du delar eller använder texterna, citera upphovsmannen eller Gunvor by Heart.

Välkommen med din beställning!

bestalljpg

.

Boka utställningen Skuggbilder och Maskrosbarn

a102be3d6de248e2bf5c6527b7bbc7f9jpg


I det nya projektet Skuggbilder och Maskrosbarn förenar jag den kreativa konsten med personlig utveckling. Skuggbilderna i akvarell kan spegla det mörka i livet inom och utanför oss själva, medan texterna i Maskrosbarn - att växa genom motgång kan ses som den kraft som återvänder när vi bejakar oss själva. Dessa verk kan användas som verktyg för samtal och föreläsning om hälsa och ohälsa både hos unga och vuxna.


Utställningen kan hyras i sin helhet, eller tillsammans med Ann-Charlotte som föreläser och/eller har gruppsamtal i samband med utställning. Vi lägger upp pris och innehåll utifrån era behov och önskemål. Vill du att jag kommer och pratar om boken Maskrosbarn och/eller visar utställningen, är du välkommen att höra av dig! 

bokajpg


Samverkan9971d382c72a41229997a3fffc394973jpg

Ohälsotalen i Askersund och Sverige i stort är höga. Med mitt sociala entreprenörskap vill jag verka för en förändring. Med ganska små medel är det möjligt att påbörja en ”må bra process”. I kurser, workshops och föreläsningar berättar jag om min egen resa från att växa upp i en dysfunktionell familj till att leva ett gott liv som jag lever idag och hur jag gör för att bevara min egen kraft.

Vill du/ni samverka med mig i de här frågorna? Starta ett event eller varför inte en samtalskväll? Eller på något annat sätt uppmärksamma de här viktiga frågorna? Jag är ständigt på jakt och öppen för samverkan. Välkommen att höra av dig!

kontaktjpgLove has many faces

bkpam2163687_20160609_1510391jpg

Behöver du lite vardagspepp kan jag berätta att mina handmålade muggar nu säljs för 149:- styck. De finns även som handdrejade och handmålade för 249:- styck. Alla muggar är helt unika i sitt slag och ingen kommer ha en exakt likadan mugg som du. De är inte heller vilka muggar som helst, utan varje mugg har ett eget namn med en tänkvärd slogan.

 Grön: Saida - att växa för var dag

 Lila: Viola - lev dina drömmar

 Orange: Yolo - you only live once

 Blå: Indira - att vara sig själv

Svart: Maria - med livet i dina händer

Röd: Sophia - wild and crazy


bestalljpg