Mitt brinnande intresse att hjälpa människor har fört mig hit.

Jag får ofta frågan: Vem är Gunvor? Gunvor är mitt mellannamn. Gun betyder ”strid” och -vor troligtvis ”försiktig”. Gunvor betyder alltså "försiktig strid".  Företaget är jag, och det är därför mycket personligt. Jag har arbetat och hjälpt människor på olika sätt i hela mitt liv – det har varit mitt yrkesliv och är mitt livssyfte. Allt jag gör kommer ursprungligen från mina grundläggande värderingar om att hjälpa andra människor. "Genom askan ut ur elden", som man brukar säga.

Sedan studenten 1995 har jag arbetat, utbildat mig och utvecklat mig för att hjälpa andra människor. Idag har jag en gedigen utbildning och stor erfarenhet av att möta människor i kris. Sedan 2011 har jag arbetat med målgruppen ensamkommande flyktingbarn. Jag har arbetat som Boendehandledare på HVB-hem (hem för vård och boende) och som Boendestödjare i utsluss. Vidare har jag tagit steget att arbeta som föreståndare och fått förmånen att starta upp ett HVB-hem för ensamkommande barn.

Jag har länge velat starta en egen verksamhet där jag aktivt kan arbeta, påverka och skapa ett eget arbetssätt för att möta människor som vill sin egen utveckling. En verksamhet för människor som behöver stöd i vardagen, motivation och kraft att komma vidare. Personlig utveckling är vi alla berörda av på ett eller annat sätt. Ibland kan vi behöva ett bollplank, en coach eller andra verktyg för att hitta vår egen inre röst. Genom det får du hjälp att bli den DU är och alltid har varit.  

Jag har nu fått möjligheten att utveckla Gunvor by Heart på det sätt jag drömt om - med just DIG i centrum.

Att utvecklas som människa är inte alltid lätt. Ibland krävs tuffa beslut, mod, tillit och tro för att vi ska finna vår egen väg. Att se människor växa, vara delaktig i en persons utveckling och ta sig igenom svårigheter är stort. Mötet med människor - att vi tillsammans verkar för förändring och får se någon lyckas - är värt allt arbete vi lägger ned!

Grundtanken och min önskan är att jag genom min livsresa och personliga utveckling kan spegla, vara ett stöd och få människor att förstå att allt är möjligt. Vi kan, trots svårigheter i livet, må bra. Det är meningen. Vi förtjänar att må bra! Jag har gjort den resan och nu vill jag hjälpa andra att hitta sin egen kraft för att må bra.

Vill du, liksom jag, hitta verktyg, metoder och arbeta aktivt för din egen eller andras utveckling är du så välkommen att ta kontakt med mig! Tillsammans kan vi hjälpas åt i det stora arbetet. Tillsammans kan vi förändra oss själva och den värld vi lever i!

Med kärlek

Ann-Charlotte Svensson

kontaktjpgBLOGG


Här skriver jag mina funderingar och tankar om livet. Om du vill veta mer om vad som händer bakom kulisserna i Gunvor by Heart kan du läsa om det på min blogg. Välkommen!

För att komma till bloggen, klicka här.