Personlig utveckling - hitta din egen kraft

Tänk om vägen aldrig varit stängd? Tänk om det bara ligger i din perception - vad du tror om dig själv, din omgivning och din nuvarande situation? Tänk om vägen i själva verket är vidöppen och välkomnar dig in på en ny stig...

Är du redo att möta dig själv helt och fullt men känner att hinder och motstånd står i vägen?  Oavsett metod ligger det största arbetet inom dig själv. Jag assisterar dig i din egen förändring. Jag ställer frågor och ibland ger jag egna reflektioner av vad jag ser. Jag stöttar dig i ditt eget förändringsarbete.  Du kan bli medveten om dig själv och vilka känslor du bär på just nu!


Av egen erfarenhet vet jag att man ibland kör fast.  Då kan man behöva stöd att ta sig ur situationen. Man kan säga att man hamnat lite i diket och kan behöva assistans att ta sig upp. Jag kan vara den assistansen om du vill. Oavsett metod handlar det mesta om att se saker som händer som information eller en spegling av oss själva. Det gäller att bli medveten om oss själva och att vi genom tanke, ord, känsla och handling skapar vårt eget liv. 

Av hela mitt hjärta vill jag att du ska lyckas se dig själv helt och fullt. Allt det som smärtar, allt ljus, allt mörker, alla skavanker och allt det fantastiska som du är. Min högsta önskan är att du inte ska behöva komma tillbaka till mig.

Välkommen att boka in ett samtal. Jag finns fysiskt i Hammar. Alla metoder fungerar även utmärkt på distans, telefon eller Skype.  Oavsett metod råder fullständig tystnadsplikt och inga journaler förs.


Coachingsamtal

För vem? För dig som vill berätta om dig och bolla olika verktyg för att lära känna dig själv.

Vad gör vi? Här ställer jag öppna frågor där du får tillfälle att reflektera fritt över dig själv och din situation. Utifrån dina ord och din berättelse kan jag se vissa mönster, såsom upprepande av ord. Jag kan också förnimma en känsla. Då lyfter jag upp det som en reflektion och vi samtalar om det. Här handlar det om att bli medveten om mönster och hitta alternativa handlingar.

Hur många samtal? Det beror på vem du är, vad du har för behov och hur motiverad du är till din egen förändring. Här finns inget rätt och fel. Ibland vill vi helt enkelt ha mer tid på oss och vilja reflektera. Då kan fler samtal behövas. Rent generellt tänker jag mig 1 - 3 samtal.

Jag finns fysiskt i Hammar. Alla metoder fungerar även utmärkt på distans via telefon eller Skype.

Tid: 45-60 min

Kostnad: 750:-

bokajpg


Speglingssamtal

För vem: För dig som tycker att du hamnar i samma situation gång på gång. Du möter liknande situationer, liknande människor och liknande känslor väcks inom dig.

Vad gör vi? Här lyfter vi situationerna till en högre nivå och observerar händelser. Vi tittar på teman, personligheter, känslor och bejakar dem som delpersonligheter inom dig själv. När vi möter oss själva från ett perspektiv utifrån kan vi få information som kan bli helt magisk för oss. När vi är villiga att möta oss själva på det här sättet kan vi frigöra oss från känslor, tankar och situationer som på något sätt upprepas inom oss.

Hur många samtal: Tanken är att varje situation eller händelse innebär ett samtal. De här samtalen kräver en hel del av dig själv. Främst behöver du en förmåga att kunna ställa dig utanför dig själv och inte gå in i försvar. Här behöver du kunna frigöra dig från själva händelsen eller känslan och se på dig själv som om det vore någon annan som är med om det, och att du möter den här personen.

Jag finns fysiskt i Hammar. Alla metoder fungerar även utmärkt på distans via telefon eller Skype.

Tid: 45-60 minuter

Kostnad: 750:-

bokajpg


Instant transformation

För vem? För dig som vill möta dig själv helt och fullt här och nu - och är beredd att ta emot den informationen och bli medveten om dig själv.

Vad gör vi? Den här metoden är effektiv om du vill ha omedelbar förändring. Du berättar kort om ditt bekymmer och med stöd av mig letar vi efter en specifik frågeställning som vi sedan transformerar. Instant transformation är en ny metod som använder sig av kvantfysiska teoretiska perspektiv. Verktygen är lekfulla och öppnar upp för magi och möjligheter. Jag assisterar dig i din förändring och allt du behöver göra är att lyssna, svara på frågor och vara villig att ta emot din egen förändring.

Hur många samtal? Ett samtal. I 20 års tid har jag arbetat med mig själv med olika verktyg; yoga, terapi, meditation, gått kurser inom personlig utveckling m.m, och jag har aldrig mött en så kraftfull metod som Instant transformation. Den har transformerat så mycket inom mig själv som jag aldrig trodde skulle vara möjligt. Man kan tycka att priset är kostsamt. Själv ser jag det som en investering och många gånger behövs bara ett tillfälle. Jag kan varmt rekommendera den här metoden om du vill ha förändring på alla nivåer.

Jag finns fysiskt i Hammar. Alla metoder fungerar även utmärkt på distans via telefon eller Skype.

Tid: 30-60 min

Kostnad: 1500:-

bokajpg